• Snassz.hu

  A 2008-as indulás óta az oldal fejlődési lendülete folyamatos. Az oldal profilja közé tartozik a rendezvények, party-k fotózása, programajánlók, hírek, letöltések, bemutatkozók, videók, nyereményjátékok, online ételrendelés...

  Tovább az oldalra >>>

 • Szelidinyar.hu

  2012-ben hoztuk létre a Szelidi Nyár projektünket. Célja a Szelidi-Tó népszerűsítése. A weboldal segítséget nyújt a Szelidi-Tó és üdülőterületének megismerésében, a szórakozási, sportolási, üdülési valamint a szálláslehetősek megtalálásában.

  Tovább az oldalra >>>

 • Kalocsaipaprikafesztival.hu

  A megújult Kalocsai Paprikafesztivál weboldala. Az esemény programjait, híreit, fotóit foglaltuk egy egységes weboldalba.

  Tovább az oldalra >>>

 • Edenbeach.hu

  Cégünk 2013 nyarán újra nyitotta az Éden Beach-et, a Szelidi-tó közkedvelt szórakozóhelyét.

  Tovább az oldalra >>>

 • Hajosbajaiborvidek.hu

  A Hajós-Bajai borvidék pincészeteit, településeit, szálláslehetőségeit, vendéglátóit és programjait mutatja be.

  Tovább az oldalra >>>

Indul a Snassz franchise!

Újabb fordulóponthoz érkezett a Snassz Média csoport. 

Hamarosan elindítjuk franchise rendszerünket, mely arra hivatott, hogy más Magyarországi régiókra is kivetítsük szolgáltatásainkat és termékeinket.
A franchise ma a legdinamikusabban fejlődő üzletág Magyarországon, amely a partnerek közötti állandó érdekszövetségen és a közös kockázatvállaláson alapszik. A siker és a kiépült franchise hálózat közé, akár egyenlőségjel is tehető, hiszen a hálózat csak eredményekre alapozva építhető és fejleszthető folyamatosan, mely a partnerek és a központ közös érdeke!
Olyan partnereket, cégeket keresünk az országban, akiknek egy együttműködési megállapodás keretében átadhatjuk a ?Snassz? névhasználati jogát. Így leendő partnereink létrehozhatják régiójukban/ városukban saját snassz.hu weboldalukat, melyet a snassz.hu címlapjáról egy régió/város kiválasztó lehetőséggel lehet majd elérni, valamint az oldalakon belül is könnyű átjárhatóság lesz. A régiók oldalainak ffelépítése, funkciói azonosak lesznek, azonban a kinézet és a tartalom mindenhol más lesz. Így tudjuk elérni, hogy az oldalak egyszerre legyenek egységesek, de megmaradjanak a helyi vonatkozású hírei, eseményei, fotogalériái, bemutatkozói… is.
A weboldal mellett természetesen számos olyan elemet tartamlaz a franchise, ami sikeressé teheti a tulajdonost és segíthetik maguk működését. Ezen elemek például a Snassz Magazin (nyomdai formában), snassz.hu facebook oldal, saját rendezvények, fotós szolgáltatások, médiai szolgáltatások.
A rendszert első körön Kecskeméten vezetjük be a következő hónapokban.
A rendszer iránt érdeklődni a 70/5325182-es telefonszámon és az info@snassz.hu címen tudtok.

Vélemények

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.