• Snassz.hu

  A 2008-as indulás óta az oldal fejlődési lendülete folyamatos. Az oldal profilja közé tartozik a rendezvények, party-k fotózása, programajánlók, hírek, letöltések, bemutatkozók, videók, nyereményjátékok, online ételrendelés...

  Tovább az oldalra >>>

 • Szelidinyar.hu

  2012-ben hoztuk létre a Szelidi Nyár projektünket. Célja a Szelidi-Tó népszerűsítése. A weboldal segítséget nyújt a Szelidi-Tó és üdülőterületének megismerésében, a szórakozási, sportolási, üdülési valamint a szálláslehetősek megtalálásában.

  Tovább az oldalra >>>

 • Kalocsaipaprikafesztival.hu

  A megújult Kalocsai Paprikafesztivál weboldala. Az esemény programjait, híreit, fotóit foglaltuk egy egységes weboldalba.

  Tovább az oldalra >>>

 • Edenbeach.hu

  Cégünk 2013 nyarán újra nyitotta az Éden Beach-et, a Szelidi-tó közkedvelt szórakozóhelyét.

  Tovább az oldalra >>>

 • Hajosbajaiborvidek.hu

  A Hajós-Bajai borvidék pincészeteit, településeit, szálláslehetőségeit, vendéglátóit és programjait mutatja be.

  Tovább az oldalra >>>

Snassz Média Reklámügynökség

Hosszas előkészületek és tervezés után cégünk új mérföldkőhöz érkezett. 2013 novemberétől a Snassz Média csoport REKLÁMÜGYNÖKSÉG-ként folytatja tevékenységét.

Új filozófiánk célja, hogy ne csak egy-egy saját reklámfelületet ajánljunk ügyfeleinknek, hanem megvizsgáljuk cégét, a konkurenseket, a termékét, a legfőbb célcsoportot; feltérképezzük azokat a piaci lehetőségeket, amelyekkel növelheti vállalkozása forgalmát. A tanácsokon túl a konkrét megoldásokat is megmutatjuk Önnek, és a teljes megvalósítást is elvégezzük.

Szolgáltatásaink a következőek:

Vélemények

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.