• Snassz.hu

  A 2008-as indulás óta az oldal fejlődési lendülete folyamatos. Az oldal profilja közé tartozik a rendezvények, party-k fotózása, programajánlók, hírek, letöltések, bemutatkozók, videók, nyereményjátékok, online ételrendelés...

  Tovább az oldalra >>>

 • Szelidinyar.hu

  2012-ben hoztuk létre a Szelidi Nyár projektünket. Célja a Szelidi-Tó népszerűsítése. A weboldal segítséget nyújt a Szelidi-Tó és üdülőterületének megismerésében, a szórakozási, sportolási, üdülési valamint a szálláslehetősek megtalálásában.

  Tovább az oldalra >>>

 • Kalocsaipaprikafesztival.hu

  A megújult Kalocsai Paprikafesztivál weboldala. Az esemény programjait, híreit, fotóit foglaltuk egy egységes weboldalba.

  Tovább az oldalra >>>

 • Edenbeach.hu

  Cégünk 2013 nyarán újra nyitotta az Éden Beach-et, a Szelidi-tó közkedvelt szórakozóhelyét.

  Tovább az oldalra >>>

 • Hajosbajaiborvidek.hu

  A Hajós-Bajai borvidék pincészeteit, településeit, szálláslehetőségeit, vendéglátóit és programjait mutatja be.

  Tovább az oldalra >>>

Kecskemétre 1 fő gyakorlott hirdetésszervezőt keresünk!

A Snassz Média Kft Kecskemétre 1 fő gyakorlott hirdetésszervezőt keres főállásban.

Feltétel: nyomtatott/online sajtónál eltöltött minimum egy éves hirdetésszervezői tapasztalat.

Fontos, hogy csak gyakorlott szervező jelentkezését várjuk, akik a hideg és meleg hívásokban jártas, illetve az új ügyfeleinkhez ki tud menni tárgyalni.

Feladatok: – Értékesítés, üzletkötés, kapcsolattartás, minimális szerkesztői feladatok. – Lehetséges partnerek felkutatása.

Amit kínálunk: – Kötetlen munkaidő. – Folyamatos segítség, támogatás. – A fizetés fix + jutalékos rendszerben történik. Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük küldje el önéletrajzát és rövid bemutatkozását info@snassz.hu e-mail címre.

Vélemények

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.