Snassz Média reklámügynökség
 • Snassz.hu

  A 2008-as indulás óta az oldal fejlődési lendülete folyamatos. Az oldal profilja közé tartozik a rendezvények, party-k fotózása, programajánlók, hírek, letöltések, bemutatkozók, videók, nyereményjátékok, online ételrendelés...

  Tovább az oldalra >>>

 • Szelidinyar.hu

  2012-ben hoztuk létre a Szelidi Nyár projektünket. Célja a Szelidi-Tó népszerűsítése. A weboldal segítséget nyújt a Szelidi-Tó és üdülőterületének megismerésében, a szórakozási, sportolási, üdülési valamint a szálláslehetősek megtalálásában.

  Tovább az oldalra >>>

 • Kalocsaipaprikafesztival.hu

  A megújult Kalocsai Paprikafesztivál weboldala. Az esemény programjait, híreit, fotóit foglaltuk egy egységes weboldalba.

  Tovább az oldalra >>>

 • Edenbeach.hu

  Cégünk 2013 nyarán újra nyitotta az Éden Beach-et, a Szelidi-tó közkedvelt szórakozóhelyét.

  Tovább az oldalra >>>

 • Hajosbajaiborvidek.hu

  A Hajós-Bajai borvidék pincészeteit, településeit, szálláslehetőségeit, vendéglátóit és programjait mutatja be.

  Tovább az oldalra >>>

Szolgáltatások

rx online

Hosszas előkészületek és tervezés után cégünk új mérföldkőhöz érkezett. A Snassz Média csoport REKLÁMÜGYNÖKSÉG-ként folytatja tevékenységét.

Új filozófiánk célja, hogy ne csak egy-egy saját reklámfelületet ajánljunk ügyfeleinknek, hanem megvizsgáljuk cégét, a konkurenseket, a termékét, a legfőbb célcsoportot; feltérképezzük azokat a piaci lehetőségeket, amelyekkel növelheti vállalkozása forgalmát. A tanácsokon túl a konkrét megoldásokat is megmutatjuk Önnek, és a teljes megvalósítást is elvégezzük.

Szolgáltatásaink a következőek:

Moreover is https://pro-academic-writers.com/ an introductory word and should be followed by a comma.