• Snassz.hu

  A 2008-as indulás óta az oldal fejlődési lendülete folyamatos. Az oldal profilja közé tartozik a rendezvények, party-k fotózása, programajánlók, hírek, letöltések, bemutatkozók, videók, nyereményjátékok, online ételrendelés...

  Tovább az oldalra >>>

 • Szelidinyar.hu

  2012-ben hoztuk létre a Szelidi Nyár projektünket. Célja a Szelidi-Tó népszerűsítése. A weboldal segítséget nyújt a Szelidi-Tó és üdülőterületének megismerésében, a szórakozási, sportolási, üdülési valamint a szálláslehetősek megtalálásában.

  Tovább az oldalra >>>

 • Kalocsaipaprikafesztival.hu

  A megújult Kalocsai Paprikafesztivál weboldala. Az esemény programjait, híreit, fotóit foglaltuk egy egységes weboldalba.

  Tovább az oldalra >>>

 • Edenbeach.hu

  Cégünk 2013 nyarán újra nyitotta az Éden Beach-et, a Szelidi-tó közkedvelt szórakozóhelyét.

  Tovább az oldalra >>>

 • Hajosbajaiborvidek.hu

  A Hajós-Bajai borvidék pincészeteit, településeit, szálláslehetőségeit, vendéglátóit és programjait mutatja be.

  Tovább az oldalra >>>

Foto&Video

Sokszor kényelmesebb a neten keresgetni fotókat egy-egy reklámanyaghoz. Az egyedi elképzelések megvalósításához azonban többet ér egy saját reklámfotózás. A bonyolultabb kompozíciók, kültéri felvételek, modellek szerepeltetése is éppolyan gyorsan és rugalmasan kivitelezhető, mint az egyszerűbb termékfotózás, tárgyfotók készítése, épület- vagy enteriőrfotózás. A 3D grafika pedig tökéletesen valósághű reprodukciókat is képes rövid időn belül elénk varázsolni.

A reklámfilm az egyik legköltségesebb hirdetési eszköz. A világ azonban megváltozott. Az újfajta kamerák és a kiforrott utómunka lehetővé teszi, hogy ésszerű költségkereten belül színvonalas TV reklámot, animációs reklámot, webes videót, vírusfilmet készítsünk, legyen szó bemutatkozó film készítéséről, klasszikus reklámfilmről, oktatóvideó anyagról, videóvágásról vagy adaptációról. Kihasználjuk a Youtube kínálta videómegjelenési lehetőségeket, elkészítjük Youtube csatornáját és rendszeresen friss online tartalommal töltjük fel.