• Snassz.hu

  A 2008-as indulás óta az oldal fejlődési lendülete folyamatos. Az oldal profilja közé tartozik a rendezvények, party-k fotózása, programajánlók, hírek, letöltések, bemutatkozók, videók, nyereményjátékok, online ételrendelés...

  Tovább az oldalra >>>

 • Szelidinyar.hu

  2012-ben hoztuk létre a Szelidi Nyár projektünket. Célja a Szelidi-Tó népszerűsítése. A weboldal segítséget nyújt a Szelidi-Tó és üdülőterületének megismerésében, a szórakozási, sportolási, üdülési valamint a szálláslehetősek megtalálásában.

  Tovább az oldalra >>>

 • Kalocsaipaprikafesztival.hu

  A megújult Kalocsai Paprikafesztivál weboldala. Az esemény programjait, híreit, fotóit foglaltuk egy egységes weboldalba.

  Tovább az oldalra >>>

 • Edenbeach.hu

  Cégünk 2013 nyarán újra nyitotta az Éden Beach-et, a Szelidi-tó közkedvelt szórakozóhelyét.

  Tovább az oldalra >>>

 • Hajosbajaiborvidek.hu

  A Hajós-Bajai borvidék pincészeteit, településeit, szálláslehetőségeit, vendéglátóit és programjait mutatja be.

  Tovább az oldalra >>>

Keresőoptimalizálás

Jó döntés a keresőoptimalizálás!  

A keresőoptimalizálással Ön hirdetési költség nélkül részesülhet a keresők adta előnyből! A keresőoptimalizálás az egyik legnagyobb lehetőség a kisvállalkozások és az Ön számára!

Ha valaki keres valamit, azt rendszerint a Google keresőjében teszik.
Itt két lehetőség van feltűnni. Az egyik, hogy fizetett hirdetéseket helyezünk el a Google első oldalán azokra a kulcsszavakra, amire az Ön célpiaca keres.
(pl.: tegyük fel, hogy Ön cipőket javít Kalocsán, akkor vélhetően az Ön célpiaca úgy fog önre keresni, hogy ?kalocsai cipész?)

A másik lehetőség, hogy az Ön weboldalát bizonyos kulcsszavakra keresőoptimalizáljuk. Ekkor Ön hamarabb fog megjelenni a Google keresőben mint a nem keresőoptimalizált konkurenciája, így ha beírják, hogy ?kalocsai cipész? akkor akár az Ön weboldala lehet a legelső a találati listán.

A hirdetések és a keresőoptimalizálás között az a különbség, hogy míg a hirdetésért fizetnie kell (egy megadott összeget azon után, akik az Ön hirdetésére kattintanak) a keresőoptimalizálás teljesen ingyenes!

Ha egyszer a Google első oldalára kerül, akkor ott már nem kell fizetnie a kattintásonként.